Borrel (hele dag)
Gemarineerde olijven
4,00
Olives
Tortillachips met gehakt en kaasdip
8
Tortilla chips with minced meat and cheese dip
8 bitterballen met Limburgse mosterd
8
Deep-fried meatballs
Snackmix (12)
9.5
Mixed snacks (12)
Kaasplank met portstroop, walnoten en druiven
11
Cheeseboard with portosyrup, walnuts and grapes
Mini Loempia's (8)
6.50
Mini Spring Rolls (8)
Brood met aioli, hummus en kruidenboter
6.00
Bread with aioli, hummus and garlicbutter
Gegratineerde knoflookchampignons met brood
7.5
Mushrooms au gratin with bread
Borrelplank klein
13.50
Appetizer plate small
Borrelplank groot
26.00
Appetizer plate large
Camembert uit de oven met tijm en honing
10.00
Camembert out of the oven with grilled bread
Ontbijt (tot 11:30)
Petit Paris: Croissant met jam en koffie of thee
5.00
‘Petit Paris’, Croissant with butter and coffee or tea
Yoghurt met granola en vers fruit
5.50
Yogurt with muesli and fresh fruit
Barra met roerei, avocado en Parmezaanse kaas
8.50
Toast with scrambled eggs with avocado and Parmezan cheese
Lunch
Oude Reypenaar met Limburgse appelstroop (wit of bruin)
7.00
Old reypenaar cheese with regional Apple syrup (white or dark)
Gezond; met ham, kaas, rauwkost en ei (wit of bruin)
8.20
Healthy; with ham, cheese, cucumber, tomato and egg (white or dark
Carpaccio, truffelmayonaise en Parmezaanse kaas (wit of bruin)
11.50
Beef carpaccio, trufflemayonaise and Parmezan cheese (white or dark)
Oosterse kip met zoetzure komkommer, taugé en bosui (wit of bruin)
10
Eastern style chicken with pickled cucumber and spring onions
Twee kroketten met boerenbrood (wit of bruin)
8.00
Two beef croquettes with mustard (white or dark
Barra tosti met ham en kaas
7.50
Toasted ham and cheese barra
Barra tosti Hawai
8.00
Toasted hawaii Barra
Gegrilde barra met geitenkaas, honing en walnoten
8.00
Toasted flaguette with brie cheese, honey and walnuts
(van 10:00 tot 17:00)
Soep van de Chef
6.50
Soup of the day
Gegratineerde Franse uiensoep
6.70
French onionsoup au gratin
Salade met lauwwarme Val-Dieu kaas met honing spek, druiven en walnoten
15.50
Salad withLukewarm Val-Dieu cheese salad with honey, bacon, grapes and walnuts
Salade Falafel met zoetzure ui en harissamayo
14.50
Salad with falafel sweet-sour onion and harissamayo
Salade met Oosterse kip, zoetzure komkommer, taugé en bosui
15.50
Salad Eastern style chicken with bean sprouts and pickled cucumber
Salade met geitenkaas, avocado en granaatappelpitjes
15.50
Salad with goatcheese, avocado and pomegranate seeds
Videeke: kippenragoût met friet en gemengde salade
13.00
Chicken ragout with French fries and mixed salad
Saté van varkenshaas met atjar, kroepoek, en frieten
17.50
Pork tenderloin satay with atjar, prawn crackers and French fries
Mestreechs zoervleis: stoofpotje met frieten en gemengde salade
16.50
Beef stew with French fries and mixed salad
Spaghetti Bolognese
14.50
Spaghetti bolognese
Biefstuk met pepersaus, frites en gemengde salade
19.50
Steak with peppersauce, French fries and mixed salad
La Bonne Femme burger met frieten en gemengde salade
15.50
Hamburger with bacon, cheddar cheese, onions, pickles and French Fries
Uitsmijter ham en kaas
9.00
Fried eggs sunny side up with ham and cheese
Omelet ham en kaas
9.00
Omelette ham and cheese
Omelet La Bonne Femme met spek, kaas, ui, tomaten en champignons
10.00
Omelette La Bonne Femme met spek, kaas, ui, tomaten en champignons
Diner
Carpaccio van rund met truffelmayonaise, Parmezaan en aceto balsamico
11.00
Carpaccio with truffle mayonnaise, pine nuts and Parmesan cheese
Garnalen in knoflook
12.00
Garlic shrimps with lime mayo
Tartaar van bloemkool met zoetzure ui, sinaasappel en limoenmayo
10.00
Beetroot with gorgonzola and balsamicsyrup
Pate van eend en rode port met Limburgse mosterd en brood
12.00
Duck pate with red Port, local mustard and bread
voorgerecht
Diner
Bloemkool 'steak' met gegrilde groenten, aardappelkroketjes en gorgonzolasaus
14.50
Cauliflour 'steak' with grilled veggies, potato croquettes and gorgonzolasauce
Vegaburger met cheddar, augurk, frites en salade
14.50
Vegetarian burger with cheddar, pickles, fries and salad
Zoervleis van rundvlees met frites en salade
15.50
Local sweet and sour beefstew with French fries and salad
Biefstuk met rodewijn- of pepersaus, warme groenten en frites
19.50
Beafsteak with redwine- or peppersauce, French fries and salad
Hamburger met tomatensalsa, Cheddar, spek, frites en salade
14.50
Hamburge with tomato salsa, Cheddar, French fries and salad
Varkenssaté met satésaus, atjar, ei, gebakken uitjes en friet
17.50
Pork tenderloin Satay with peanut sauce, French fries and salad (2, 3 or 4 skewers
Vis van de Dag; met aardappelkroketjes en groenten
19.50
Catch of the Day; with potato croquettes, warm vegetables and lobster sauce
hoofdgerecht
Hertenbiefstuk met bospaddenstoelen saus en seizoensgroenten
21.5
Venison steak with wild mushroomsauce and seasonal vegetables
Confit de canard met truffel-jus groenten en aardappelkroketjes
22.5
Confit de canard with truffle-sauce, veggies and potato croquettes
Mosselen; keuze uit naturel, look/room of witte wijn. Geserveerd met frites en sausjes
21.00
Mussels; choose between: naturel, garlic/cream and witte wijn. Served French fries and dips
Voor de kids
For the childeren
Zuurvlees met frieten en appelmoes
8.00
Local sweet and sour beefstew with French fries and salad
Kip met frieten en appelmoes
8.00
Chicken breast with French fries and salad
Spaghetti Bolognese
8.00
Spaghetti Bolognese
Diner
Crème brûlée
4.50
Crème brûlée
Dame blanche; vanille ijs met warme chocoladesaus en slagroom
7.00
Dame Blanche; vanilla ice cream with hot chocolate sauce and whipped cream
Nagerecht
Kaasplank met portstroop, walnoten en druiven
10.00
Cheese board with porto syrup, walnuts and grapes
Chocolade brownie met vanille-Baileys ijs
7.50
Chocolate brownie with vanilla-Baileys ice cream